Vastgoedstyling - Perfect gepresenteerd, sneller verkocht!


Wat is vastgoedstyling?


Bij vastgoedstyling of verkoopstyling zorgen we voor een perfecte presentatie van het huis. De positieve eigenschappen van uw woning worden benadrukt, alvorens er foto`s worden gemaakt en uw woning de woningmarkt op gaat. Door een juiste presentatie zal uw wonig meer opvallen tussen andere huizen die te koop worden aangeboden en raken kopers eerder geïnteresseerd. De woning kan met minimale aanpassingen een goede eerste indruk maken, gericht op een zo breed mogelijk kooppubliek met als doel uw huis sneller te verkopen of te verhuren voor de hoogste verkoopprijs.


Waarom vastgoedstyling?


Voor de eerste indruk van uw huis bestaat er geen tweede kans. Maar 2 van de 10 kopers kunnen zich een leeg huis ingericht naar hun smaak voorstellen. Bovendien lijken lege huizen vaak kleiner als ze in werkelijkheid zijn en zijn sfeerloos. De ruimten en mogelijkheden van zo´n woning zijn moeilijk in te schatten, wat weer invloed heeft op de verkoop.

•   Een huis dat zich onderscheidt en aandacht trekt, verkoopt beter!

•   De eerste indruk op internet bepaalt voor 75% of een kijker een koper wordt.

•   80% van de kijkers kunnen niet door de spullen heen kijken, waardoor er geen bezichtiging plaatsvindt.

•   Door een optimale en neutrale woningpresentatie laat zich de woning sneller verkopen.

De eerste indruk telt.


Voor wie is vastgoedstyling?


Particulieren

Voor veel mensen is de verkoop van hun eigen woning een emotionele gebeurtenis. Daardoor is het moeilijk om objectief naar de woning te kijken als deze verkocht gaat worden.

Ik kan u helpen om van uw thuis een huis te maken en kijk door de ogen van de potentiële koper naar uw woning. Ik geef professioneel advies over hoe de woning optimaal gepresenteerd kan worden voor de verkoop.

De potentiële koper is immers geïnteresseerd in de woning zelf, niet in persoonlijke spullen. Het is dus belangrijk om de woning zo neutraal mogelijk te houden en de nadruk te leggen op deze pluspunten.

 

Een aantrekkelijke presentatie zorgt ervoor dat de woning zich positief onderscheidt van de concurrentie en het heeft een positief effect op de verkoopprijs en de snelheid van verkopen!


Projectontwikkelaars

Nieuwbouwprojecten zijn zeer geschikt voor vastgoedstyling. 

 

Voor de meeste kopers is het lastig een voorstelling te maken en de mogelijkheden te herkennen bij een bouwtekening of plattegrond.

We helpen u graag met het voorbereiden en inrichten van de woningen en appartementen voor de gerichte doelgroep. In plaats van kale, lege vierkante meters, maken wij een passend interieur.

De optimale presentatie van uw vastgoedprojecten verkort de marketingtijd aanzienlijk. 


Makelaars:

Vastgoedstyling levert u als makelaar vele voordelen. U onderscheidt zich van concurrent-makelaars doordat u een completer dienstenpakket aanbiedt. Bovendien verkopen optimaal gepresenteerde woningen sneller. Dit betekent dat er gemiddeld minder bezichtigingen en prijsverlagingen nodig zullen zijn voordat een woning verkocht is. Dit zal leiden tot tevreden klanten. 

De financiering van vastgoedstyling wordt in de regel door de verkoper betaald. U als makelaar heeft hierbij geen enkel risico. 

Voor u als makelaar kan het interessant zijn om verkoopstyling in uw dienstenpakket op te nemen. Bijvoorbeeld de dienst‚ Walk & Talk. U biedt daarmee ook een extra service aan uw klanten, de woningen zullen door vastgoedstyling sneller worden verkocht,

tegen een hogere prijs. U zult sneller als makelaar aanbevolen worden.

 

Een win-win situatie dus voor de verkoper (uw klant) en voor u als makelaar.Vastgoedstyling, vastgoedfotografie, particulieren, makelaars, projectontwikkelaars, investeerders, grensgebied in Nederland, NRW Duitsland, Niederrhein.